spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Εργατικό Κέντρο κατά ΔΕΥΑΝ για πρόσληψη εργαζομένου

Ναύπλιο: Εργατικό Κέντρο κατά ΔΕΥΑΝ για πρόσληψη εργαζομένου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας έγινε δέκτης πληροφοριών από εργαζόμενους, ότι έγινε σύμβαση 8μηνης διάρκειας υπαλλήλου διοικητικών υπηρεσιών στην ΔΕΥΑΝ, και συγκεκριμένα του Αντιπροέδρου της επιχείρησης και δημοτικού συμβούλου της παράταξης του κ. Δημάρχου.

Τούτο προκύπτει και από την Διαύγεια όπου γίνεται λόγος για την συγκεκριμένη πρόσληψη 8μηνης διάρκειας.

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου συνήλθε εκτάκτως και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας προξένησε για άλλη μια φορά κατάπληξη η καθεστωτική συμπεριφορά των πέριξ του Δημάρχου δημοτικών παραγόντων που ουκ ολίγες φορές μας έχουν προκαλέσει με τον τρόπο οικειοποίησης της Δημοτικής εξουσίας.
Η Διοίκηση μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να απευθύνει ΔΗΜΟΣΙΑ τα εξής ερωτήματα προς την Δημοτική Αρχή.
1)Δόθηκε η ΔΕΟΥΣΑ δημοσιότητα για την προκήρυξη της θέσης για να υποβάλλουν αίτηση οι χιλιάδες άνεργοι και υποαπασχολούμενοι της περιοχής μας τους οποίους και εκπροσωπούμε;

2)Επιτρέπεται η ΔΕΥΑΝ που χρωστά προς τρίτους διαχρονικά τεράστια ποσά τα οποία καλύπτει συνεχώς ο ΔΗΜΟΣ και προσφάτως είχε απασχολήσει την δημοσιότητα ΑΡΝΗΤΙΚΑ γιατί ο όμορος Δήμος Άργους – Μυκηνών κατέθεσε δικαστικές αποφάσεις για την μη συνεισφορά στον λογαριασμό από μέρους της ΔΕΥΑΝ που αφορούσε τον κοινό βιολογικό καθαρισμό;
Φαίνεται όμως ότι αυτή η μεγάλη θεσμική και οικονομική εκκρεμότητα που εν τέλει θα επιβαρύνει τους πολίτες του Δήμου μας δεν συνέτισε τους υπεύθυνους του Δήμου μας και δεν τους επανέφερε στην οδό της επωφελούς διαχείρισης των δημοσίων υποθέσεων.

3) Εάν η συγκεκριμένη πρόσληψη θεωρείται ότι είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την περαιτέρω λειτουργία της επιχείρησης;

4) Ο κ. Δήμαρχος ως εποπτεύων του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ είναι εν γνώσει της «εν κρυπτό πρόσληψης » της συζύγου του Αντιπροέδρου και Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας;
Το Δ.Σ. του Εργατικού μας Κέντρου αναμένει άμεση και πειστική απάντηση, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μην δίδεται η φθοροποιός για τους θεσμούς εντύπωση, ότι τα πρόσωπα που τους στελεχώνουν δρουν προς ίδιον ή οικογενειακόν συμφέρον.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων