spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΤρίπολη: Αλλάζει όψη η Στοά Αθανασιάδη

Τρίπολη: Αλλάζει όψη η Στοά Αθανασιάδη

Το σημείο επισκέφθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (11/5/2021) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος σημείωσε: «Η Στοά είχε προβλήματα γιατί δεν είχαν γίνει εργασίες για αρκετά χρόνια.

Η περιοχή αυτή πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις, ώστε να γίνει πιο ελκυστική, για μικρούς και μεγάλους.

Πέρα από μία σύγχρονη παιδική χαρά που κατασκευάστηκε, πραγματοποιήθηκε συντήρηση όλης της πέργκολας, καθώς και του δαπέδου στο Μεγάλο Καφενείο, έγιναν φυτεύσεις λουλουδιών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν παγκάκια.

Οι παρεμβάσεις στη Στοά Αθανασιάδη, έγιναν με το μικρότερο δυνατό κόστος και με πολλή δουλειά από τα συνεργεία του Δήμου.

Είναι άλλη μια παρέμβαση που σκοπό έχει να αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης και παράλληλα την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, με όμορφες πράσινες γωνιές».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος, προσέθεσε: «Τέτοιες γωνιές προσπαθούμε να δημιουργήσουμε στην πόλη, με παραδείγματα αισθητικών αλλαγών και παρεμβάσεων στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, ενώ «τρέχει» η πρόταση για την συνολική ανάπλαση της εν λόγω πλατείας.

Ήδη δημοπρατούμε την πλατεία Μπασιάκου τις επόμενες ημέρες, ακολουθώντας η δημοπράτηση της ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Βασιλείου και παράλληλα προχωρούν τα έργα στο Open Mall. Στόχος είναι να αναβαθμίσουμε την εικόνα της πόλης για να είναι πιο ελκυστική για τους επισκέπτες μας και πιο ποιοτική για τους μόνιμους κατοίκους.»

Τέλος, ο Δήμαρχος παρακάλεσε όλους τους συμπολίτες να σεβαστούν όλες αυτές τις παρεμβάσεις και να μην γίνονται βανδαλισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων