spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜε καλές προοπτικές ο Αριστέας Άργους στο διασυλλογικό

Με καλές προοπτικές ο Αριστέας Άργους στο διασυλλογικό

Με πολυ καλες προοπτικές ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Αριστέα Άργους, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ που έγινε την Κυριακή 9/05 το οποίο ήταν και κριτήριο για την συμμετοχή των διακριθέντων αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
• Η Έλενα Δήμα στον ακοντισμό με μια πολυ καλη βολή για ξεκίνημα, στα 43,87 μ. (Δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για τις νεανίδες), εξασφάλισε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και δείχνει ότι θα έχει μια ακόμη πολυ καλή χρονιά, παρα όλες τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας αλλά και της ενασχόλησης με το διάβασμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
• Η Στεγκάρου Ντενίσα με πρώτη θέση στον δίσκο και Δεύτερη στην σφαίρα εξασφάλισε και αυτή την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.
•Η Σχοινοχωρίτη Κατερίνα έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση και ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. με 26,90″ , κατοχυρώνοντας και αυτή την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
• Πολύ καλή ήταν και η επανεμφάνιση του Νίκου Σαρρή στον ακοντισμό ο οποίος με βολή στα 53,87 ελπίζει και αυτός στην πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.
• Καλό ήταν το ξεκίνημα και για τον Νίκο Αργυρόπουλο στο νέο του αγώνισμα των 100 μ. αφήνοντας πίσω του τα 400 μ. λόγω ενός μικρού τραυματισμού.
• Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Ελένη Χατζάρα στην σφαιροβολία γυναικών.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας να συνεχίσουν να κυνηγούν τους στόχους τους, να έχουν πολλές επιτυχίες και να μην απογοητεύονται από τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων