Οι Πυροσβέστες Αργολίδας είχαν συνάντηση με τον Αθ. Κολυβήρα στην Τρίπολη

Tην Πέμπτη 6 Μαΐου το προεδρείο του Σωματείου μας ήταν στην Τρίπολη και είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κολυβήρα , καθώς και με τον Διοικητή της Π.Υ Τρίπολης κ. Γόντικα Κωστα με τον οποίο υπογράφηκε το 15ωρο των συμβασιούχων μελών μας.
Με τον κ. Περ/ρχη συζητήθηκαν θέματα όπως
α) τα περιπολικά στις περιοχές που εκπέμπονται από κάθε υπηρεσία να έχουν χώρους ώστε να πληρώματα να μπορούν να κάθονται κάπου ανθρώπινα σε σκιά
β) Επιφυλακές και εφαρμογή αυτών όσο γίνεται ποιο λίγο, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι άσκοπα όπως συμβαίνει μερικές φορές.
γ) Επίσης τέθηκε το θέμα της άμεσης εργασιακής αποκατάσταση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών στο οποίο ήταν θετικός και ο κ Περ/ρχης.
δ) Συζητήθηκαν τα θέμα των μεταθέσεων ότι πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μην ξεσπιτώνονται οι συνάδελφοι, και ότι αυτές πρέπει να βγαίνουν τον Οκτώβρη, και όχι μες στην αντιπυρική .
ε) επίσης έγινε αναφορά στα πυροσβεστικά οχήματα , στα πυροφυλακια που ερήμωσαν και πρέπει να επαναλειτουργήσουν, στην σοβαρότητα και εφαρμογή των μέτρων για το covid 19 κυρίως τώρα που προστέθηκαν και οι συμβασιούχοι συνάδελφοι .
Ήταν μια συνάντηση που ήταν διάρκειας περίπου 2 ωρών και τα παραπάνω ήταν μερικά από τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν.