Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για το περιστατικό με το πανό στο Ναύπλιο

Οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας, έδειξαν καθαρά ότι σύσσωμη η κοινωνία δε θα αφήσει τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση του να υλοποιήσουν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους για την καταστρατήγηση εργασιακών θεμελιακών δικαιωμάτων.


Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας θεωρώντας την Εργατική Πρωτομαγιά τον πρώτο σταθμό στη μάχη του αγώνα για την απόσυρση του κατάπτυστου αντεργατικού Νομοσχεδίου της ΝΔ, το επόμενο διάστημα πρόκειται να κλιμακώσει τις παρεμβάσεις του σε χώρους εργασίας της περιοχής, ενώ θα εντείνει τις προσπάθειές του για ένα ενωτικό μέτωπο αντίστασης, αποτελούμενο από συνδικάτα και τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

Μπροστά στις νεοφιλελεύθερες προκλήσεις της Κυβέρνησης που εθελόδουλα εξυπηρετεί τις επιταγές συγκεκριμένων συμφερόντων, κανείς και καμία δεν περισσεύει.

Τέλος, οφείλουμε να αναφερθούμε στο χθεσινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο και κατά το οποίο μια ολιγομελής μειοψηφική ομάδα, χωρίς συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο, προσπάθησε να απαγορεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να διαδηλώσει, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας.

Σχετικά, θα θέλαμε να σχολιάσουμε ότι το δικαίωμα της συμμετοχής μας στις μεγάλες μάχες του λαού, το έχουμε κερδίσει με την ιστορική θέση και στάση μας.

Η Αριστερά στην Ελλάδα δεν φιμώθηκε στα πιο σκοτεινά και δύσκολα χρόνια της Ιστορίας της χώρας. Οι τραμπούκικες επιθέσεις που σκοπό έχουν την αποδυνάμωση της ενιαίας πάλης, ούτε μας τρομάζουν, ούτε μας πτοούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει πάντα την ενωτική συμπόρευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στην παρούσα Κυβέρνηση που λεηλατεί, φτωχοποιεί, ξεπουλάει και υπηρετεί τα πιο αντιλαϊκά συμφέροντα αυτού του τόπου.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ