spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΜεσσηνία: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Δήμο Οιχαλίας

Μεσσηνία: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο Δήμο Οιχαλίας

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 το μέλος του συλλόγου μας κυρία Αργυροπούλου Ευγενία,με μεγάλη χαρά και συγκίνηση παρέδωσε στην κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Οιχαλίας,ένα αναπηρικό αμαξίδιο,απλού τύπου για το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι όπου το παρέλαβε η δήμαρχος Οιχαλίας Κυρία Γεωργακοπούλου και η πρόεδρος της κοινωφελούς κυρία Θεοχάρη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους εσάς,που με την βοήθεια σας καταφέρατε με πολύ αγάπη να μαζέψετε τα πλαστικά καπάκια και να αποκτήσετε το αναπηρικό αμαξίδιο.

Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μας φίλους από το νηπιαγωγείο Διαβολιτσίου, τον κύριο Χαρίτση από την εταιρεία ERGOPACK(Παραγωγή πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας),στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας,τις επιχειρήσεις, τα παιδιά της ανακύκλωσης και τους απλούς φίλους,του συλλόγου μας που είναι σταθερά δίπλα μας!!!
Επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις Γενικές μεταφορές Ασπρούλης Ιωάννης (Διαβολίτσι Μεσσηνίας & το Πρακτορείο:Σωκράτους 20,Περιστέρι ΑΤΤΙΚΗΣ-Τηλέφωνο:2105782888-Κινητό:6944436279 – 6944452858-Fax:210578285) και τον κύριο

Καπόπουλο Ιωάννη,για τη δωρεάν μεταφορά των πλαστικών καπακίων και του αναπηρικού αμαξιδίου.

Είμαστε πολύ τυχεροί και υπερήφανοι που στηρίζετε το έργο και τη δράση του συλλόγου μας!!!

Ευχόμαστε σε όλους υγεία,ατομική και οικογενειακή,ευλογία,ευημερία,αγάπη και όλα τα καλά του θεού!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων