spot_img
spot_img
ΑρχικήΥΓΕΙΑΟι Νοσηλευτές ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Οι Νοσηλευτές ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών στις 12 Μαΐου 2021, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Τμήματα και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνει το τριήμερο 11 – 12 & 13 Μαΐου 2021, τη 2η Πανελλαδική Εθελοντική Αιμοδοσία με σύνθημα: «Οι Νοσηλευτές ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Όλα τα μέλη της Ε.Ν.Ε. καλούνται εθελοντικά, όπως μεταβούν στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Υπηρεσιών Υγείας όπου υπηρετούν, ή να μεταβούν στο πλησιέστερο Τμήμα Αιμοδοσίας και να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό αγαθό, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών από μονάδες αίματος, οι οποίες λόγω της πανδημίας είναι αυξημένες.

 

Σε ότι αφορά τα μέλη της Ε.Ν.Ε. του 1ου Περιφερειακού Τμήματος, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας διαθέτει επιπλέον την αίθουσα αιμοληψιών Δυτικού Τομέα, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Θηβών 314, Γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», πλησίον Σταθμού ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω, η οποία λειτουργεί από τις 14:00 – 20:00 μ.μ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι Νοσηλευτές για τις ημέρες διεξαγωγής της αιμοδοσίας.

Για την καλύτερη διαχείριση της προσέλευσης των αιμοδοτών στον χώρο της αίθουσας αιμοληψιών, παρακαλούνται οι Νοσηλευτές να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο: 2105697986, ώστε να προγραμματίσουν σχετικό ραντεβού.

Με οδηγό την περσινή εθελοντική αιμοδοσία, συνεχίζουμε άοκνα και ανιδιοτελώς να στηρίζουμε τις αιμοδοτικές ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας και να ενισχύουμε τους «κοινωνικούς δεσμούς αίματος», ώστε για κάθε συμπολίτη μας να υπάρχει επάρκεια αίματος σε περίπτωση ανάγκης.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Σκουτέλης                                                   Τζαννής Πολυκανδριώτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων