spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Προς ανάπλαση η Οδός Σέκερη στο Τολό

Ναύπλιο: Προς ανάπλαση η Οδός Σέκερη στο Τολό

Ανάπλαση της οδού Σέκερη στο Τολό δρομολογεί η Δημοτική Αρχή Ναυπλίου προκειμένου να αξιοποιηθεί καλύτερα μία από της πιο τουριστικές περιοχές του δήμου.

Η ανάπλαση της Οδού Σέκερη στο Τολό θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού είναι η βασική αρτηρία του πιο τουριστικού σημείου του δήμου, θα αναδείξει όλες τις δραστηριότητες που συνυπάρχουν στο τουριστικό αυτό σημείο και θα συμβάλλει σε αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Η Δημοτική Αρχή αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών και πάντα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς διαμορφώνει την τελική πρόταση.

Σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος

Σε δύσκολες περιόδους, παρά την επενδυτική καθίζηση και τη μεγάλη μείωση των πόρων τα τελευταία χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα, στο δήμο μας, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας εκατοντάδες δυσκολίες, προβλήματα και αδειοδοτήσεις, και επιτυγχάνοντας δεκάδες τελικές εγκρίσεις δημόσιων Οργανισμών και κρατικών Υπηρεσιών, επιμένουμε να σχεδιάζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε σταθερά μια κοσμογονία έργων και παρεμβάσεων που διαμορφώνουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του» σημειώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Το όραμα του δημάρχου και της διοίκησης, είναι ένας σύγχρονος, πράσινος, φιλικός ευρωπαϊκός δήμος, με αναβαθμισμένα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, που, παράλληλα, μπορεί να συνεισφέρει στην ανάδειξη της πόλης σε σημαντικό ευρωπαϊκό και διεθνή τουριστικό προορισμό.

Α.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων