Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας

0

Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην (Παλαιά) Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας, από την 52,500 χ/θ έως και την 57,700 χ/θ και στις δύο κατευθύνσεις, εδαφικής αρμοδιότητας μας, στην οποία θα διεξαχθεί ο διαλαμβανόμενος αγώνας με την επωνυμία “2η Ανάβαση Καλαμάτας” αποφάσισε η Αστυνομία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής, θα διεξάγεται από τον αυτοκινητόδρομο [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη] μέσω του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια απόφαση απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχημάτων στην ανωτέρω οδό, κατά μήκος της διεξαγωγής του αγώνα, κατά το χρόνο διεξαγωγής αυτού. – Των ανωτέρω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα που μετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα οχήματα των διοργανωτών της εκδήλωσης. 3. Η απόφαση αυτή ισχύει το Σάββατο (08-05-2021) και ώρες 09.00 – 19.00 και την Κυριακή (09-05-2021) και ώρες 09.00- 18.00. 4. Η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα πραγματοποιηθεί από το Α. Τ. Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του αγώνα

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here