Κάτω Σαμικό Ηλείας: Έκαναν Πάσχα χωρίς την σύνταξή τους

Πρέπει να διαβάσετε

Πάσχα χωρίς χρήματα έκαναν κάποιες οικογένειες στο Κάτω Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αφού όπως δήλωσε ο κος Διονύσης Παπαδόπουλος κάτοικος της περιοχής, ο ταχυδρόμος δεν πέρασε τη Μεγάλη Εβδομάδα για να παραδώσει την σύνταξη τόσο τη δική του όσο και αρκετών ακόμη κατοίκων της κοινότητας.

«Με ρώτησαν εμένα πώς τα πέρασα την περίοδο του Πάσχα, χωρίς τη σύνταξη μου;

Χωρίς χρήματα για να μπορέσω να αγοράσω τα απαραίτητα; Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα χρήματα τελείωσαν», τόνισε σχετικά ο κος Παπαδόπουλος ο οποίος (όπως χαρακτηριστικά δήλωσε) έως χθες δεν είχε πάρει τη σύνταξή του και περιμένει με αγωνία να λυθεί άμεσα αυτό το θέμα.

Δυστυχώς η αποψίλωση των υπηρεσιών του Κράτους, έχει επιφέρει αρκετά προβλήματα, αφού πλέον με τη συνταξιοδότηση ενός ταχυδρομικού υπαλλήλου, υπάρχει μόνο ένας ταχυδρόμος πού καλύπτει σχεδόν όλο το δήμο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή, όπου διαμένουν πολλοί συνταξιούχοι.

Η αδυναμία του Κράτους να στελεχώσει τις υπηρεσίες του, έχει φέρει αυτήν την κατάσταση, με αποτέλεσμα κάποιοι πολίτες – συνταξιούχοι να κάνουν ένα πολύ φτωχικό Πάσχα, αφού χωρίς το σύνταξη τους δεν μπόρεσαν να ψωνίσουν στην τοπική αγορά τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο