spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆρχισαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Άρχισαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Άρχισε η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για το 2021.

Σημειώνεται ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις άρχισαν τυπικά το Μεγάλο Σάββατο,1η Μαΐου στα εμπορικά καταστήματα αλλά ουσιαστικά αρχίζουν σήμερα και αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 15 Μαΐου. Επίσης επισημαίνεται ότι τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν και την Κυριακή 9 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά καταστήματα εξακολουθούν να λειτουργούν με τις μεθόδους click away και click inside λόγω της πανδημίας. Και οι πολίτες για να μεταβούν σε εμπορικά καταστήματα και εμπορικά κέντρα θα πρέπει να στείλουν μήνυμα SMS στο 13032 με χρονικό περιθώριο 3 ωρών, ή να συμπληρώσουν έντυπο – βεβαίωσης κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου,θέλοντας να ενημερώσει τους καταναλωτές

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει τους καταναλωτές ότι διανύουμε την ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο.

Ως ημέρα έναρξης του φετινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων ορίζεται η η Τετάρτη, 5 Μαΐου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 15 Μαΐου.

Δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας την Κυριακή, 9 Μαΐου. Το άνοιγμα γίνεται σε μεταφορά της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων εκπτώσεων που για φέτος ήταν αργία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου, με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων και των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων.

Φυσικά εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Συνεχίζεται η λειτουργία των καταστημάτων όπως την γνωρίζουμε, με click inside και click away.

Στηρίζουμε τη πόλη μας τους φίλους μας και τη γειτονιά μας!

Καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων