spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΠάτρα: Πύρινη κόλαση την Ανάσταση σε πολυκατοικία

Πάτρα: Πύρινη κόλαση την Ανάσταση σε πολυκατοικία

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10 σε πολυκατοικία στην οδό Βενιζέλου στην Πάτρα, με τους ενοίκους να βγαίνουν στο δρόμο έντρομοι για να σωθούν από τη μανία της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες συνθήκες που διερευνά η Πυροσβεστική σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ οι διαμένοντες έλειπαν και βρισκόντουσαν στην εκκλησία.

Ευτυχώς από την πυρκαγιά δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και μόνο δύο άτομα χρειάστηκαν βοήθεια καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα 10 πυροσβεστικά με 25 άνδρες της ΠΥ και λίγο μετά τις 11 το βράδυ κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στο δήμο Πατρέων Αχαΐας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο διαμέρισμα καθώς και σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων