spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΔημαρχείο Σπάρτης: Φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Δημαρχείο Σπάρτης: Φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Φωταγωγήθηκε το δημαρχείο της Σπάρτης για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής
Στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, την 29η Απριλίου, συμμετείχε ο Δήμος Σπάρτης, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για τον εορτασμό της επετείου εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού, που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο, ο Δ. Σπάρτης φωταγώγησε το παλαιό δημαρχείο στην κεντρική πλατεία της πόλης με τα χρώματα του Make-A-Wish.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, οι συμπολίτες μας που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με μία online δωρεά στο donate.makeawish.gr, μέχρι και τις 28 Μαΐου, μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να εκπληρώσει 25 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία. Μάλιστα, έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του αντίστοιχου Παγκόσμιου Οργανισμού. Από τότε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.600 ευχές, 202 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2020 παρά τους περιορισμούς λόγω Covid-19.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων