Τρίπολη: Καταγγελία για “εξώθηση σε παραίτηση” από το Νοσοκομείο!

Πρέπει να διαβάσετε

Η περίπτωση Παθολόγου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποτελεί τον “πυρήνα” καταγγελίας της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

Ειδικότερα, με ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος ζητά την “ανάκληση απόφασης μετακίνησης, για πολλοστή φορά” Παθολόγου που εργάζεται στο αρκαδικό Νοσοκομείο.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία, ο εν λόγω γιατρός, “μετακινείται συνεχώς από τον Σεπτέμβριο του 2020. Τέσσερις φορές προς το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, στο οποίο εφημέρευε καθημερινά για ολόκληρα επταήμερα χωρίς ρεπό. Χαρακτηριστικά, μέσα σε 21 μέρες έκανε 16 ενεργείς εφημερίες με αποτέλεσμα όπως ήταν αναμενόμενο να παρουσιάσει πρόβλημα υγείας.”

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, παρά το γεγονός ότι ο εν λόγω παθολόγος έχει δύο ανήλικα παιδιά και η σύζυγός του είναι εργαζόμενη, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ “όχι μόνο δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία σύμφωνα με την οποία το αίτημα για μη μετακίνηση λόγω προβλημάτων υγείας εξετάζεται από τριμελή υγειονομική επιτροπή που συστήνεται σε κάθε υγειονομική περιφέρεια και μετακινεί ξανά το συνάδελφο, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο του Πύργου”

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο