spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Εργασίες καθαρισμού στην Αγία Τρίαδα

Ναύπλιο: Εργασίες καθαρισμού στην Αγία Τρίαδα

Ο Δήμος Ναυπλιέων στα πλαίσια εκτεταμένων εργασιών καθαρισμού, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021,  βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας, όπου συνεργεία του Τομέα Καθαριότητας , προχώρησαν σε εργασίες τόσο στην ευρήτερη περιοχή της Κοινότητας, όσο και στο Κοιμητήριο.


Οι εργασίες περιελάμβαναν έργα μικρής κλίμακας και παρεμβάσεις όπως: κλάδεμα βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα, καθαρισμό δρόμων με σκούπα (σάρωθρο) αναρροφητικού τύπου, πλύσιμο πλατειών και βαψίματα.

Οι επιχειρήσεις αυτές καθαριότητας εντάσσονται στο γενικόυερο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής και στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ο κ. Κωστούρος πάντα “παρών” και κοντά στους δημότες, ανέφερε πως θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της πόλης σημειώνοντας: “Οι δημότες μάς βλέπουν καθημερινά στους δρόμους, τα αποτελέσματα αυτών των παρεμβάσεων, είναι θετικά και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση” και κλείνοντας τόνισε ότι “θα πρέπει όλοι να σεβόμαστε το περιβάλλον, αλλά και το κοινωνικό σύνολο, φροντίζοντας να μην ρυπαίνουμε την πόλη”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων