spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕπισκεφθείτε την ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα της Ι.Μ. Ύδρας

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ηλεκτρονική σελίδα της Ι.Μ. Ύδρας

Η ηλεκτρονική σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης ανανεώθηκε εκ βάθρων και προσφέρει χρήσιμες και εύχρηστες πληροφορίες στον επισκέπτη της.


Το αναβαθμισμένο site της Μητροπόλεως που λειτουργούσε εδώ και πολλά χρόνια, είναι πραγματικά καινοτόμο ως προς τη σχεδίαση και την αισθητική του. Ξεκουράζει τον αναγνώστη και τον οδηγεί με ευκολία στην πληροφορία που αναζητεί. Εμπλουτίζεται από πλήθος φωτογραφιών από τις αρχιερατικές περιφέρειες, τις Ιερές Μονές, τις Εκκλησίας αλλά και από την λειτουργική ζωή, τη δράση, και τις επετειακές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το υλικό που παρέχεται και εμφανίζεται συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούργια μενού και κατηγορίες.

Στη σελίδα αυτή ο επισκέπτης θα αντλήσει στοιχεία για την ταυτότητα και την ιστορία της Μητροπόλεως, τα ιστορικά μοναστήρια, τους ενοριακούς ναούς κατά περιφέρεια, τους τομείς δράσης και διακονίας, τον τρόπο επικοινωνίας με τα γραφεία της Μητροπόλεως.

Τα δελτία τύπου που εκδίδει η Ι. Μητρόπολις καθώς και ζωντανή σύνδεση με το κανάλι του Yutube από όπου θα μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση οι Ιερές ακολουθίες από τον Καθεδρικό Ναό Ύδρας.

Τέλος σε ειδική καταχώρηση (μενού) υπάρχουν οδηγίες και έντυπα για τις περιπτώσεις γάμων, βαπτίσεων και διαζευκτηρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων