Παγκόσμια προβολή για τον εμβολιασμό στην Ελαφόνησο

Το ποσοστό των εμβολιασμένων αγγίζει το 70% του συνολικού πληθυσμού του νησιού. Ο Δήμος φιλοξένησε δημοσιογραφική ομάδα από το γαλλικό πρακτορεία Ειδήσεων (AFP) που κάλυψε το σημαντικό για την εποχή γεγονός, παράλληλα με τις απαράμιλλες ομορφιές της περιοχής που ήδη προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα δίκτυα του κόσμου

Ακόμα ένα νησί στη χώρα μας εξέπεμψε, μέσω του εμβολιασμού των κατοίκων, το μήνυμα της ασφάλειας που αποτελεί το βασικό ζητούμενο για την επανεκκίνηση των ταξιδιών. Και αυτή είναι η Ελαφόνησος, περιοχή στην οποία το ποσοστό των εμβολιασμένων αγγίζει το 70% του συνολικού πληθυσμού, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον του γαλλικού πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

Συγκεκριμένα, πρωτοστατώντας και σε αυτό, ο Δήμος, φιλοξένησε δημοσιογραφική ομάδα από το συγκεκριμένο πρακτορείο Ειδήσεων που κάλυψε το σημαντικό για την εποχή γεγονός, παράλληλα με τις απαράμιλλες ομορφιές της Ελαφονήσου, που ήδη προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα δίκτυα του κόσμου.

«Κάνουμε πράξη την αλλαγή της στρατηγικής προσέγγισης των αγορών προσαρμοζόμενοι σε όσα αυτή την εποχή περιμένουν να ακούσουν οι μελλοντικοί μας επισκέπτες ώστε να μας εμπιστευτούν» δήλωσε η δήμαρχος, Έφη Λιάρου και συμπλήρωσε: «Η ασφάλεια είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εμπιστοσύνη. Έγκαιρα αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών και φροντίσαμε τόσο την επιτάχυνση των εμβολιασμών όσο και την ανάδειξη της διαδικασίας που με τη βοήθεια του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων καταφέραμε.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτό και, κυρίως, τους κατοίκους που ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι. Προχωράμε μαζί υλοποιώντας το σχέδιο και για την εφετινή χρονιά που ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερη από την περυσινή που καταφέραμε το ακατόρθωτο, να κρατήσουμε δυνάμεις, στο μέτρο του δυνατού. Και όλα αυτά χάρη στην ευέλικτη στρατηγική που ακολουθήσαμε με βάση τα δεδομένα και τις τάσεις που διαμορφώνονταν στην ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς».

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος της διαδικασίας με το ποσοστό των εμβολιασμένων να αγγίζει το 70% του συνολικού πληθυσμού του νησιού.