Οι επενδυτές «ξαναβλέπουν» την Ερμιόνη

Πρέπει να διαβάσετε

Τρία παραθαλάσσια γειτνιάζοντα οικόπεδα προς πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ


Η πανδημία και οι επιπτώσεις της στις αερομεταφορές και τον τουρισμό επαναπροσδιορίζουν όχι μόνο τις επιλογές των τουριστών, αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε προορισμούς όπου υπάρχει οδική πρόσβαση.

Περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας αποκτούν νέα δυναμική, καθώς επενδυτές αναζητούν ευκαιρίες για νέες τουριστικές επενδύσεις και στις λεγόμενες greenfield, δηλαδή σε έργα από την αρχή.

Μία από αυτές τις περιοχές είναι η Ερμιόνη στην Αργολίδα, η οποία βρίσκεται κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, όπως το Πόρτο Χέλι, η Ύδρα και οι Σπέτσες.

Η περιοχή συγκαταλέγεται στις πλέον κοσμικές και αναπτυσσόμενες τουριστικά στην Ελλάδα και παρουσιάζει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον για πολυτελή ξενοδοχεία.

Αυτό το ενδιαφέρον έχει προσελκύσει και ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση τριών παραθαλάσσιων οικοπέδων στη Σαμπάριζα Ερμιόνης, με προνομιακή ανεμπόδιστη μαγευτική θέα στο νησί της Ύδρας.

Ο ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ αφορά συνολικά 7 ακίνητα και διεξάγεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr.

Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στα θέρετρα του Porto Hydra και του Hydra Beach (2 χλμ.) και κοντά σε πολλές πολυτελείς εξοχικές κατοικίες αλλά και στον παγκοσμίως γνωστό και δημοφιλή προορισμό της Αρχαίας Επιδαύρου. Απέχει 14 χλμ. από το κέντρο της Ερμιόνης, 4 χλμ. από τη Θερμησία, 30 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και 175 χλμ. από την Αθήνα.

Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανέγερση ξενοδοχειακού συγκροτήματος υψηλού επιπέδου και παραθεριστικών κατοικιών

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο