spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Κοινότητα Ερμιόνης ευχαριστεί για τον πασχαλινό στολισμό

Η Κοινότητα Ερμιόνης ευχαριστεί για τον πασχαλινό στολισμό

Η Κοινότητα Ερμιόνης αισθανόμενη ικανοποιημένη από την προσπάθεια και την επιμέλεια της πασχαλινής διακόσμησης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δαμιανού Κουτούβαλη, τον ευχαριστεί για το αποτέλεσμα και την πρωτοβουλία του.


Επίσης θα θέλαμε να μεταφέρει τις ευχαριστίες και τις ευχές της Κοινότητάς μας για Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους, στα προσφιλή και οικογενειακά του πρόσωπα, που τον βοήθησαν σε όλη τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και με τις κατασκευές τους απέφυγαν ακρότητες και ελαφρότητες της εποχής στολίζοντας την πόλη μας σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση και τα ήθη του τόπου μας.

Παράλληλα τον ευχαριστούμε που υιοθετώντας την επιθυμία και την πρόταση της Κοινότητάς μας και του εφημέριου του Ιερού Ναού Ταξιαρχών, για τον φωτισμό του καμπαναριού και του κήπου με τις προτομές των τοπικών ηρώων Μητσαίων, ανέλαβε δια μέσου του Δήμου τη δαπάνη των φωτιστικών και την εργασία από τον δημοτικό υπάλληλο ηλεκτρολόγο κ. Πέτρο Σαραντόπουλο.

Ευελπιστούμε για τη συνέχεια, συνέπεια, συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές  Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων