Οι εστιάτορες του Ναυπλίου ετοιμάζονται να ανοίξουν

Εν όψη του ανοίγματος των καταστημάτων ο Σύλλογος Εστίασης “Το Ανάπλι” έβγαλε ανακοίνωση προς τα μέλη του προκειμένου να ενημερώσει για τα νέα μέτρα που ισχύουν από τις 3 Μαίου ημέρα όπου και θα επανελειτουργήσει η εστίαση


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Λειτουργία της επιχείρησης ΜΟΝΟ στον εξωτερικό χώρο. Δεν επιτρέπεται η λειτουργία ημιυπαίθριων και εσωτερικών χώρων.
2. Πελάτες ΜΟΝΟ καθήμενοι.
3. Λειτουργία του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ μπαρ επιτρέπεται με καθήμενους πελάτες και 2 σκαμπό μαζί. Η επόμενη ή και η μεθεπόμενη δυάδα των σκαμπό, σε απόσταση 1,5 μέτρο η μία από την άλλη.
4. Σε οποιοδήποτε πεδίο εργασίας υποχρεωτική η χρήσης μάσκας.
5. Υποχρεωτική η τοποθέτηση απολυμαντικού ανά τραπέζι, πάγκους, τουαλέτες, ταμείο, είσοδο – έξοδο.
6. Αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών 0,90 πόντους. Εάν τοποθετηθεί στο ενδιάμεσο καρέκλα η απόσταση ορίζεται στο 1,20. Εάν τοποθετούνται στο ενδιάμεσο δύο καρέκλες η απόσταση ορίζεται στο 1,80.
7. Επισημαίνουμε ότι στην επιχείρηση στις 23:00 (ώρα) δεν θα πρέπει να υπάρχει πελάτης, για να αποφευχθούν οι παραβάσεις.
8. Απολύμανση των τιμοκαταλόγων μετά από κάθε εναλλαγή χρήσης των πελατών.
9. Ο επιχειρηματίας οφείλει να επιδεικνύει στις αρχές ελέγχου την βεβαίωση στην οποία ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ο κύριος ΚΑΔ επιχείρησης.
10. Μέχρι 6 άτομα ανά τραπέζι.
11. Το σύνολο των καθήμενων εξυπηρετούμενων πελατών δεν θα υπερβαίνει εκείνο τον αριθμό που αναφέρεται στην Άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.
12. Δεν ισχύουν τα προηγούμενα μέτρα, (όπως άνοιγμα Βιτρίνας – πρόσοψη του καταστήματος – ωφέλιμος χώρος – σύνολο των εξυπηρετούμενων πελατών στην συνολική άδεια της επιχείρησης).
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 23:00 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.