spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΣτην Τροιζηνία μετράνε τα αιγοπρόβατα

Στην Τροιζηνία μετράνε τα αιγοπρόβατα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Τροιζηνίας- Μεθάνων προκειμένου να ενημερώσει τους κτηνοτρόφους της περιοχής του, για το πότε και με ποιον τρόπο θα απογράψουν το ζωϊκή τους εκμετάλλευση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ανακοινώνει την έναρξη της Απογραφής Γεωργίας Κτηνοτροφίας 2021. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) στις 22 Ιουνίου 2021.
Η Απογραφή Γεωργίας-Κτηνοτροφίας υλοποιείται κάθε δέκα χρόνια, με ενιαία πρότυπα και μεθόδους, σε όλα τα Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Απογραφή Γεωργίας-Κτηνοτροφίας 2021 έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας της νόσου του Κορωνοϊού (COVID-19). Στο πλαίσιο αυτό, η συλλογή των δεδομένων θα γίνει με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής στην Ψηφιακή Πύλη Gov.gr.

Το ερωτηματολόγιο κάθε γεωργικής και κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης συμπληρώνεται είτε μέσω αυτοαπογραφής από τον κάτοχο ή διαχειριστή της, είτε από απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ, μέσω συνεντεύξεων με τον κάτοχο, σε συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλο χώρο, ή μέσω τηλεφώνου, ή κατ’ εξαίρεση στην οικία του απογραφόμενου, λαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση, όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας της Απογραφής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας 2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-3001515 ή να απευθύνονται στο e-mail: apografi_georgias@statistics.gr.
Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.statistics.gr/el/agricultural-2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων