spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτην Ολλανδία και την Ουτρέχτη ο Τάσος Δουβίκας

Στην Ολλανδία και την Ουτρέχτη ο Τάσος Δουβίκας

 

Μετα το Αργος την Τρίπολη και τον Βόλο τώρα ο Τάσος Δουβίκας,μετακομίζει στην Ολλανδία

Ποδοσφαιριστής της Ουτρέχτης έως το 2025 είναι και επίσημα από την Παρασκευή το απόγευμα ο Τάσος Δουβίκας καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη νέα του ομάδα.

Ο Ολλανδικός σύλλογος τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα του Βόλου από την περασμένη εβδομάδα, για αυτό και ο Δουβίκας έμεινε εκτός κάποιων αγώνων των playouts και την Παρασκευή (23/4) έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της Ουτρέχτης αναφέρει:

“Πρώτη μεταγραφή για την περίοδο 2021/22: Αναστάσιος Δουβίκας. Ο 21χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός που προέρχεται από το Βόλο, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ουτρέχτη και θα έρθει στην ομάδα μας μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στην Ελλάδα.

Ο Δουβίκας έκανε το ντεμπούτο του στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης στη σεζόν 2017/2018. Στο τέλος αυτής της χρονιάς, ανακηρύχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της ελληνικής Super League. Το καλοκαίρι του 2020, ο επιθετικός πήγε με μεταγραφή στο Βόλο, σκοράροντας 10 φορές σε 26 αγώνες ενώ είχε κι άλλα 3 γκολ σε 4 αγώνες Κυπέλλου».

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ουτρέχτης, Ζόρντι Ζούινταμ: “Ο Αναστάσιος έχει εξαιρετική νοοτροπία. Εντυπωσιάζει με το πάθος του για δουλειά και τη δύναμη και την ενέργεια που βάζει στο παιχνίδι του. Είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες και πολύ εύστοχος στις ενέργειές του. Το γεγονός ότι έχει ήδη κάνει πολύ καλές σεζόν στην Ελλάδα σε ηλικία 21 ετών κι έκανε το ντεμπούτο του για την ελληνική εθνική ομάδα, το επιβεβαιώνει όλο αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε την Ουτρέχτη ως το επόμενο βήμα στην καριέρα του και βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον μαζί του”.

Από την πλευρά του, ο νεαρός επιθετικός πρόσθεσε: “Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Ουτρέχτης έριξε μια προσεκτική ματιά στο κλαμπ. Δουλεύω πολύ σκληρά και πάντα δίνω το καλύτερο. Νομίζω ότι θα ταιριάξω απόλυτα με την ομάδα. Αρκετοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά είχα πολύ καλό προαίσθημα για την Ουτρέχτη. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Όπως έχω ενημερωθεί η Ουτρέχτη έχει πολύ φανατικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να τους συναντήσω στο γήπεδο και να φορέσω τη φανέλα της ομάδας”.

ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων