spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπίδαυρος: Συνάντηση Πυροσβεστών με Χρόνη εν όψη αντιπυρικής

Επίδαυρος: Συνάντηση Πυροσβεστών με Χρόνη εν όψη αντιπυρικής

Την Τετάρτη 24 Απριλίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Αργολίδας εν όψη της αντιπυρικής περιόδου πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με το Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Αναστάσιο Χρόνη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η ικανοποίηση για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ του δήμου Επιδαύρου με τη ΔΙΠΥΝ Αργολίδας, την ΠΥ Ναυπλίου και την ΕΥΠΣ. Ν Αργολίδας σε θέματα πυρασφάλειας που λαμβάνουν χώρα στα όρια του δήμου Επιδαύρου. Επίσης μας διαβεβαίωσε οτι θα είναι αρωγός στα αιτήματά μας για περεταίρω θωράκιση της περιοχής.

Συγκεκριμένα δόθηκαν αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για την προσπάθεια λειτουργίας του Εποχικού Κλιμακίου σε ετήσια βάση.

Θα μεριμνήσει άμεσα και σε συνεργασία με την ΠΥ Ναυπλίου στη διαμόρφωση χώρων προσωρινής στάσης (κιόσκι) για τα δύο περιπολικά που εκπέμπουν στο Δήμο Επιδαύρου (Παλαιάς- Νέας Επιδαύρου και Αρχαίο Θέατρο Λυγουριού).

Θα μεριμνήσει για τη χορήγηση 20 προσωπίδων με φίλτρα διέλευσης που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται επιχειρησιακά στα όρια του Δήμου Επιδαύρου καθώς και για ένα ζευγάρι κιάλια για την επιτήρηση του ορεινού όγκου της περιοχής.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την εμπκρακτη και άμεση ανταπόκρισηή του στα αιτήματα της ΕΥΠΣ Ν Αργολίδας και τον διαβεβαίωσε πως οι ανωτέρω ενέργειες θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το επίπεδο πυρασφάλειας του Δήμου Επιδαύρου και θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των Δημοτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων