Η Επίδαυρος εκσυγχρονίζει τους αθλητικούς χώρους

Γήπεδο Λυγουριού

Ο Δήμος Επιδαύρου, ένας δραστήριος δήμος έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει ότι δεν έκανε εδώ και πολλά χρόνια. Ο Δήμαρχος κ. Τάσος Χρόνης προσπαθεί να εκσυγχρονίσει το Δήμο και να το περάσει σε μία νέα εποχή ευημερίας και ανάπτυξης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με τα έργα που έχουν γίνει στο Δήμο και τα εργα που πρόκειται να γίνουν:

Μια μεγάλη ακόμα στιγμή για το Δήμο μας είναι η σημερινή!

Προτεραιότητα, και το λέμε σε όλους τους τόνους, είναι ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από ‘’τόπος να δεις’’ να γίνει ‘’τόπος να ζεις’’!
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται κυρίως από τους δημότες μας, αλλά και από τους επισκέπτες, να είναι σύγχρονες και λειτουργικές.
Ξεκινήσαμε με τις σχολικές μονάδες, ιδρύσαμε νέο παιδικό σταθμό, προχωρήσαμε στις παιδικές χαρές και τώρα ενταχθήκαμε στο πρόγραμμα για να εκσυγχρονίσουμε τους αθλητικούς μας χώρους αλλά και να δημιουργήσουμε νέους!

Συγκεκριμένα:

Κατασκευή σύγχρονου γηπέδου στίβου στο Λυγουριό.
Κατασκευή σκάματος για άλμα στο Λυγουριό
Αντικατάσταση Χλοοτάπητα 5χ5, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού (τέρματα – δίχτυα κλπ) στο προαύλιο του Γυμνάσιου – Λυκείου Λυγουριού
Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στο προαύλιο του Γυμνάσιου – Λυκείου Λυγουριού με διαγράμμιση Μπάσκετ- Βόλεϊ – Τένις
Επίστρωση γηπέδου μπάσκετ στην Αρχαία Επίδαυρο
Επίστρωση γηπέδου Βόλεϊ στην Αρχαία Επίδαυρο
Επίστρωση γηπέδου Τένις στην Αρχαία Επίδαυρο
Αντικατάσταση Χλοοτάπητα 5χ5, εκσυγχρονισμός εξοπλισμού (τέρματα – δίχτυα κλπ) στη Νέα Επίδαυρο