spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Σύσκεψη συντονιστικού εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Ναύπλιο: Σύσκεψη συντονιστικού εν όψει αντιπυρικής περιόδου

Σύσκεψη πραγματοποιήσαν σήμερα το μεσημέρι τα μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Ναυπλιέων εν όψη της αντιπυρικής περιόδους

Σκοπός η οργάνωση, ο συντονισμός και εν γένει η ετοιμότητα των αρμοδίων εμπλεκομένων Υπηρεσιών – ανθρώπινου δυναμικού, ενόψει της έναρξης της νέας αντιπυρικής χρονιάς 2021 με στόχο τη λήψη αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων.

Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας την μέχρι τώρα συμβολή των εθελοντικών Ομάδων έχει είδη ξεκινήσει επαφές με όλες τις αναγνωρισμένες από την Γ.Γ.Π.Π. εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο με σκοπό την καλύτερη αλλά και στοχευμένη προσφορά τους σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Η συνάντηση με τις εθελοντικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Ναυπλιέων αμέσως μετά το Πάσχα.

Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, το Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) θα γίνει με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων (μέχρι 7 άτομα)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων