Πελοπόννησος: “Τα πιάτα της επανάστασης” από τον Λευτέρη Λαζάρου

Συζητήθηκε η δυναμική Πελοποννησιακών προϊόντων.

Πραγματοποιήθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, τα γυρίσματα της δράσης: “Τα πιάτα της Επανάστασης”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μοριάς 21”, που υλοποιεί το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και η ΤΕΜΕΣ.

Το εν λόγω πρόγραμμα αναπτύσσεται για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και έχει στρατηγικούς εταίρους την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της δράσης αυτής, είχε μια σύντομη επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου, όπου συνομίλησαν μεταξύ άλλων και για τη δυναμική των Πελοποννησιακών προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει υποβάλει πρόταση μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και γαστρονομικές δράσεις, επομένως θα υπάρξει συνεργασία με το Ίδρυμα και τον σεφ στο άμεσο μέλλον.

news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ