spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ζητάει ο Γκιόλας

Ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ζητάει ο Γκιόλας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: «ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ»

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Μιχ. Καραμαλάκη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, συνηγορεί στο σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και ζητά να ικανοποιηθεί.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής στην επιστολή του αναφέρει:

ΝΑΥΠΛΙΟ 20-4-2021
ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧ. ΚΑΡΑΜΑΛAKH
Θέμα: ΄Αμεση ανάγκη ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό της Α.Δ. Αργολίδας ενόψει τουριστικής περιόδου»
Με αφορμή πρόσφατο αίτημα της ‘Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας που υποβλήθηκε σε σας για ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με προσωπικό κατά τη θερινή περίοδο, είναι ανάγκη να τονιστούν οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο νομό μας λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και της αύξησης των διαμενόντων σε παραθεριστικές κατοικίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ύπαρξη αρκετών ξενοδοχείων, ιδιαίτερα στην περιοχή Ερμιονίδας, ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών σε αρχαιολογικούς χώρους αλλά και οι εσωτερικές μετακινήσεις σε παραθεριστικά κέντρα του Νομού, αυξάνουν την αναγκαιότητα αστυνόμευσης κατά τους θερινούς μήνες.

Κρίνεται επιβεβλημένη η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και για το λόγο ότι εξακολουθεί να αποστέλλει μια διμοιρία αστυνομικών από τη δύναμή της προς ενίσχυση του ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, παρά την πρόσληψη ικανού αριθμού συνοριοφυλάκων οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο Κέντρο.

Επιπροσθέτως, η επικείμενη συνταξιοδότηση δεκατεσσάρων (14)αστυνομικών στο επόμενο χρονικό διάστημα του φθινοπώρου, θα προκαλέσει μεγάλα κενά στη δύναμη των Αστυνομικών, επιφέροντας δυσλειτουργίες στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αργολίδας και συνεπώς κρίνεται αναγκαία, όπως αναφέρεται και στο σχετικό αίτημα , η άμεση ενίσχυση με τουλάχιστον 10 αστυνομικούς οι οποίοι είναι σκόπιμο να αποσπασθούν πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Για τους παραπάνω λόγους συνηγορούμε στο αίτημα της ‘Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και παρακαλούμε να εξεταστεί θετικά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αργολίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων