spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΕπίσκεψη υφυπουργού Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδου στο Δημαρχείο του Πόρου

Επίσκεψη υφυπουργού Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδου στο Δημαρχείο του Πόρου

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16.4.2021 στο Δημαρχείο του Πόρου συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων Κώστα Κατσαφάδου και του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της πανδημίας, θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ναυτιλίας και το φλέγον θέμα της υπό θεσμοθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών, εναντίον της οποίας έχει ταχθεί ο κ. Κατσαφάδος ήδη από το 2011.

Ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε στον κ. Κατσαφάδο την μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων του Πόρου -και γενικότερα των μικρών νησιών της χώρας- για την κατά προτεραιότητα διαδικασία εμβολιασμού τους και αναφέρθηκε στα υπόλοιπα θέματα, τονίζοντας ότι το ζήτημα των ιχθυοτροφείων αποτελεί το κρισιμότερο ζήτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον του Πόρου.

Ο κ. Κατσαφάδος, από την μεριά του, εξέφρασε την στήριξή του στις θέσεις του Δήμου, καθώς και την πρόθεσή του να βοηθήσει από την θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα τα νησιά της Αττικής σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τους τομείς αρμοδιότητας του Υπουργείου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων