spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝταμάρι Ναυπλίου: Κατερινάκος εναντίον... Κατερινάκου

Νταμάρι Ναυπλίου: Κατερινάκος εναντίον… Κατερινάκου

 

Την θέση του διαχωρίζει ο Βαγγέλης Κατερινάκος αναφορικά με την καταψήφιση του έργου του γηπέδου στο Νταμάρι Ναυπλίου και όπως τονίζει ο ίδιος είναι υπέρ του έργου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Κατερινάκος είναι αυτός που καταψήφισε

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τις τελευταιες ημερες δεχομαι αρνητικη κριτικη απο συμπολιτες μας,που εχουν συνδεσει το ονομα μου με την, δηθεν ,αρνητικη ψηφο μου στο δημοτικο συμβουλιο,περι εγκρισης κατασκευης του γηπεδου στο νταμαρι,στην Αγ.Κυριακη Ναυπλιου!

Διευκρινιζω οτι η αρνητικη ψηφος ανηκει σε συγγενικο μου προσωπο που τυγχανει να ειναι δημ.συμβουλος με το ιδιο επιθετο με εμενα! Δεν θα μπορουσα ποτε να αρνηθω την κατασκευη του συγκεκριμενου εργου ,γνωριζοντας την αναγκαιοτητα του αλλα και γνωριζοντας του οτι το συγκεκριμενο εργο εχει μελετηθει και προγραμματιστει απο τον πρωην Δημαρχο Παν. Αναγνωσταρα με του οποιου το ψηφοδελτιο κατηλθα και εγω στις τελευταιες εκλογες.

Η παραταξη Αναγνωσταρα υπερψηφισε το συγκεκριμενο εργο ! Το καταψηφισαν αυτοι που διαλεξαν το δρομο της ανεξαρτητοποιησης.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων