Βόρεια Κυνουρία: Διανομή προϊόντων σε άπορες οικογένειες

0

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους δημότες και τους δικαιούχους ΚΕΑ ότι στις 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η διανομής  των προϊόντων.

Διαβάστε τι λέει ο Δήμαρχος κ. Καμπύλης για το θέμα:

Πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Απριλίου, η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α., στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν τα εξής προϊόντα βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, πατάτες, φέτα, ρύζι, είδη προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, ελαιόλαδο, καθαριστικά, τοματοπολτό. Ωφελήθηκαν συνολικά 110 οικογένειες.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ενημερώθηκαν με e-mail και τηλεφωνικώς για τον τρόπο και τον τόπο διανομής και κατά την προσέλευσή τους προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της διανομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια και την ένταξη στο Κ.Ε.Α. μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα:
http://e-learning.keaprogram.gr/…/Asset/258072/faq_manual
καθώς και στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου κ. Κουρμπέλη Δημήτριο στο τηλέφωνο 2755360131 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα εμείς θα σταθούμε με κάθε μέσο στο πλευρό των αδύναμων συμπολιτών μας.