Επίσκεψη Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τους εμβολιασμούς

Σήμερα επισκέφτηκα το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για να ενημερωθώ για την πορεία του εμβολιασμού, αλλά και να ευχαριστήσω το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου με διαβεβαίωσε πως η διαδικασία του εμβολιασμού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και σε άριστες υγειονομικές συνθήκες. Παράλληλα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Λίγο νωρίτερα, επισκέφτηκα το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Νοσοκομείου Κορίνθου όπου παραδόθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός για την διευκόλυνση του έργου τους.

Στη συνέχεια πήγα στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου, όπου συνομίλησα με την Πρόεδρο, τον διευθυντή, τους θεραπευτές και τα παιδιά, από τους οποίους δέχτηκα και πολύ συγκινητικά δώρα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το κοινωνικό τους έργο.

Το Κέντρο παρέλαβε έναν νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες των παιδιών και του προσωπικού.

Οι τοπικές κοινότητες, στα χωριά της Κορινθίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Σήμερα παραδόθηκε στο Μούλκι, στο Πάσιο, στο Διμηνιό, στην Καλλιθέα και τον Πύργο τεχνολογικός αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σημαντικές ανάγκες όμως έχουν και τα σχολεία. Το πρωί επισκέφτηκα το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λουτρακίου, που υπάγεται στα ΕΠΑΛ, και το Λύκειο Λεχαίου όπου οι διευθυντές των σχολείων παρέλαβαν τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συνομίλησα με τους Καθηγητές των σχολείων και τους ευχαρίστησα για την δουλεία τους παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.

Η Κορινθία διαθέτει εξαιρετικά δραστήριους πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι διατηρούν ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα, την ιστορία και τις παραδόσεις της περιοχής μας. Ένας από αυτούς είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη» ο οποίος παρέλαβε σήμερα νέο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο του.
Οι δωρεές έγιναν με την ευγενική χορηγεία της Eurobank, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά.