Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των κατοίκων του Πόρου

Πρέπει να διαβάσετε

Παρατείνεται ως 21 Απριλίου η προθεσμία δηλώσεων

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 14.4.2021 οι εμβολιασμοί των κατοίκων του Δήμου Πόρου άνω των 18 ετών που υπέβαλαν σχετική αίτηση στον Δήμο και συμπεριλήφθηκαν στην λίστα που υποβλήθηκε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στις 7.4.2021.
Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν από το προσωπικό που εργάζεται στην «πρώτη γραμμή» της παροχής υπηρεσιών του νησιού (δημόσιες υπηρεσίες, μέσα μεταφοράς, διανομές προϊόντων κτλ) και θα συνεχιστούν καθημερινά με προτεραιότητα μεγαλύτερης ηλικίας έως και την Κυριακή 25.4.2021.
Κατά το διάστημα αυτό υπολογίζεται ότι θα εμβολιαστούν οι 1.347 κάτοικοι που έχουν ήδη υποβάλει σχετικό αίτημα, καθώς και όσοι ακόμα υποβάλουν μέχρι την Τετάρτη 21.4.2021, η οποία και ορίζεται ως νέα και τελική προθεσμία υποβολής δηλώσεων. Επίσης, από τις 22 έως τις 25.4.2021 θα γίνει και η δεύτερη δόση όλων των κατοίκων που εμβολιάστηκαν έως την 1.4.2021 και δεν τους έχει έρθει ακόμα sms για το σχετικό ραντεβού.

Διευκρινίσεις:

Οι εμβολιασμοί γίνονται με το εμβόλιο της pfizer.
Οι κάτοικοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά μία ημέρα πριν το ραντεβού τους.
Κάθε ενήλικας κάτοικος που δεν έχει ακόμα δηλώσει το όνομά του, μπορεί να το κάνει μέχρι και την Τετάρτη 21.4.2021 μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης που βρίσκεται στο poros.gr.
Όσοι εμβολιάστηκαν έως την 1.4.2021 και δεν τους έχει έρθει sms για το ραντεβού της 2ης δόσης παρακαλούνται να αποστείλουν email στο emvolio@poros.gr ώστε ο Δήμος να προγραμματίσει το ραντεβού τους

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο