spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπάντηση Λαμπρόπουλου σε Κωστούρο: Αθλιότητες και φθηνά κόλπα...

Απάντηση Λαμπρόπουλου σε Κωστούρο: Αθλιότητες και φθηνά κόλπα…

Μόνο ως αθλιότητα μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα βάναυση παραποίηση της αλήθειας, από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.
Με πρόφαση, τη λευκή ψήφο διαμαρτυρίας για την έβδομη(!!!)μέσα σε δύο μήνες τροποποίηση του Προϋπολογισμού, που διαφοροποιούν πλήρως τον αρχικά ψηφισθέντα Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021 και όχι βέβαια τη δαπάνη για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις και το γήπεδο στο «Νταμάρι», παραπληροφορεί τους Δημότες θέτοντας μας τάχα το ερώτημα και συμπεραίνοντας πως «δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο στο Νταμάρι;»

Φτηνά κόλπα κύριε Κωστούρε ,που δεν τιμούν ένα Δήμαρχο της Πρώτης Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.
Γιατί πολύ απλά, τη θέση μας και θέληση μας να γίνει το γήπεδο στο «Νταμάρι» την εκφράσαμε με την υπερψήφιση:

1ον Της «υποβολής πρότασης-αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Ναυπλιέων στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙI» 2.Γήπεδο ποδοσφαίρου Προφήτη Ηλία (Νταμάρι)Δήμος Ναυπλιέων Αργολίδας Εργασίες Αναβάθμισης – Προϋπολογισμού 406.504,06 € χωρίς ΦΠΑ. Απόφαση 277/ 2019, 25 Σεπτεμβρίου 2019, του Δημοτικού Συμβουλίου

2ον Με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2021 όπου ομόφωνα αποφασίσαμε να εντάξουμε το «ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ (ΝΤΑΜΑΡΙ) ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ» Η διάθεση του ποσού ( 504.065,03 € ) θα γίνει εξ ολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και θα εκτελεστεί εντός του έτους 2021. Απόφαση 54 /2021, 2 Απριλίου 2021, μόλις πριν 10 μέρες, του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Κωστούρε ,που για μια ακόμη φορά παραποιείτε για προσωπικό όφελος και για να ρίξετε λάσπη στην αντιπολίτευση .
Σας συμβουλεύω να σταματήσετε τους λεονταρισμούς και να αφοσιωθείτε στη δουλειά γιατί η απόφαση για το γήπεδο στο «Νταμάρι» προβλέπει ότι θα εκτελεστεί εντός του έτους 2021 και μας μένουν μόνο οκτώ μήνες.

Αλλά η παραπληροφόρηση, είχε ,ως στόχο ,τον αποπροσανατολισμό των Δημοτών, από το καυτό θέμα της «οικονομικής ενίσχυσης ποσού της τάξης του 1.142.800€ για τις ανάγκες λειτουργίας της Επιχείρησης, ώστε η Δ.Ε.Υ.Α.Ναυπλίου να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της» που ψηφίσατε στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!!
Δε φτάνουν οι σωρευμένες ζημιές και οι υποχρεώσεις της χρεοκοπημένης ΔΕΥΑΝ που αγγίζουν τα 30.000.000 € δυστυχώς φορτώνετε στους Δημότες ακόμη 1.142.800€ και μάλιστα,τι σύμπτωση, τόσα όσα μας ζητά η ΔΕΥΑΡΜ με την διαταγή πληρωμής που εκδόθηκε εις βάρος της ΔΕΥΑΝ.

Άλλωστε ,για την μεγάλη σας αγάπη για τον αθλητισμό για την οποία επαίρεστε συνεχώς, θα έπρεπε ήδη να έχετε επιμεληθεί ώστε ο χλοοτάπητας του κεντρικού Σταδίου μας να είναι σε κατάσταση άριστη αφού η ομάδα του Πανναυπλιακού ξεκίνησε ήδη το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε σε άθλιο αγωνιστικό χώρο λόγω βλάβης του συστήματος ποτισμού .

Τέλος σας καλούμε για πολλοστή φορά να επιτρέψετε την ζωντανή μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων ,ώστε να σταματήσει η παραποίηση της αλήθειας και η παραπληροφόρηση των δημοτών .

Ναύπλιο ,14.4.2021
Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων