Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ο Δήμος Άργους κάνει έκκληση για προσφορά

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Ο Δήμος Άργους κάνει έκκληση για προσφορά
Έκκληση για προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κάνει ο Δήμος Άργους- Μυκηνών στους δημότες του και τους καλεί εν όψη του Πάσχα να βοηθήσουν από το υστέρημα τους οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης

Η δράση του Κοινωνικιού Παντοπωλείο Άργους- Μυκηνών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Άργους- Μυκηνών αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Σκοπός του είναι η ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών προσφέροντάς τους, κάθε μήνα, είδη πρώτης ανάγκης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών.Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα που παρέχονται είναι δωρεές και χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών, συλλογικών φορέων και επιχειρήσεων.

Έκκλησή για προσφορά

Αυτή την δύσκολή εποχή που διανύουμε, όλοι έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την στήριξη του συνανθρώπου μας. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες εκκλήσεων βοήθειας από συνανθρώπους μας που έχουν αδυναμία να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.
Με την πανδημία να μας πλήττει ζητάμε από σούπερ μάρκετ , παντοπωλεία και επιχειρήσεις τροφίμων να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, για να στηρίξουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης,
1500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και μικρών παιδιών, καλύπτουν τις ανάγκες τους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Βοηθήστε μας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας με την προσφορά σας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης .

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2751360039/ 6947946815 κα Ζαφειροπούλου