spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες αυτοκινήτου για τον Απρίλιο

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες αυτοκινήτου για τον Απρίλιο

Δυστυχώς η εντός συνόρων δράση σε ό,τι αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν θα αρχίσει μέσα στον Απρίλιο.
Τα συνεχιζόμενα περιοριστικά μέτρα της ελληνικής Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας, οδήγησαν την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ στην απόφαση αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Αυτοκινήτου και του Karting που ήταν προγραμματισμένες για τον Απρίλιο του 2021.

Ποιοι είναι όμως οι αγώνες/θεσμοί που επηρεάζονται;

Η πρώτη αναβολή αφορούσε τον Αγώνα Ταχύτητας και Ιστορικών, καθώς και τη μάχη του Πρωταθλήματος Cross Car στα Μέγαρα, αλλά και στην Ανάβαση στα Μάλια – θα λάμβαναν χώρα 3-4 Απριλίου.

Για τις 10-11 του μήνα ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του IAME Series Greece, ενώ το ίδιο Σαββατοκύριακο θα λάμβανε χώρα το Ράλι Κορίνθου που προσμετρούσε στο Κύπελλο Ράλι Χώματος.

Στις 17-18 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το Ράλι Αχαιός, εναρκτήριος αγώνας του Κυπέλλου Ράλι Ασφάλτου, ενώ στις 24-25 του μήνα θα είχαμε την Ανάβαση Καλαμάτας για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών.

Τέλος, κακά μαντάτα και για τους φίλους των 4X4, αφού αναβάλλεται ο αγώνας του Ναυπλίου για το 4X4 Trail Ride και η πρεμιέρα του Mega Four 4X4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων