Το Seabourn Ovation έβαλε το Ναύπλιο στους προορισμούς για επταήμερες κρουαζιέρες

Πλάνα επανεκκίνησης της κρουαζιέρας με ταξίδια σε ελληνικούς προορισμούς ανακοινώνουν εταιρείες του κλάδου, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τη Norwegian Cruise Line και τη θυγατρική πολυτελείας της Carnival Corporation, Seabourn.
Ειδικότερα, η Norwegian Cruise Line γνωστοποίησε ότι θα ξεκινήσει δρομολόγια τον προσεχή Ιούλιο, ταξιδεύοντας σε Τζαμάϊκα, Δομινικανή Δημοκρατία και τη χώρα μας με τα Norwegian Joy, Jade και Gem.
Το Jade θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά, με το παρθενικό ταξίδι να προγραμματίζεται για τις 25 Ιουλίου από τον Πειραιά. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, το πλοίο θα επισκέπτεται και ένα διαφορετικό προορισμό κάθε ημέρα, προσεγγίζοντας το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μύκονο, την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη.
Τα ταξίδια θα λειτουργούν με ένα ισχυρό πρόγραμμα υγειονομικών μέτρων και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων υποχρεωτικών εμβολιασμών για όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμα, όπως και μαζικά τεστ για τον κορονοϊό.

Το πλάνο της Seabourn
Η Seabourn ανακοίνωσε τον επαναπρογραμματισμό των ταξιδιών στις 3 Ιουλίου, σχεδιάζοντας το πλάνο επανεκκίνησης μαζί με την ελληνική κυβέρνηση. Το Seabourn Ovation θα πραγματοποιήσει επταήμερες κρουαζιέρες σε περιοχές της χώρας μας, προσεγγίζοντας τον Άγιο Νικόλαο, τη Ρόδο, τη Μύκονο και το Ναύπλιο, ενώ θα επισκεφτεί και τη Λεμεσό στην Κύπρο.
Σε άλλο ταξίδι, οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τις Σπέτσες, αλλά και την Πάφο στο νησί της Αφροδίτης.
«Η Seabourn επισκέπτεται την Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τα πλοία στους μοναδικούς μας προορισμούς αυτό το καλοκαίρι» τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. «Ο τουρισμός είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία μας και το πλάνο μας θέτει ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια για την επανοικοδόμηση της ταξιδιωτικής εμπιστοσύνης. Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη μία φορά οι επισκέπτες θα έχουν τις καλύτερες εμπειρίες στην Ελλάδα, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα» πρόσθεσε.
Οι κρουαζιέρες είναι ανοιχτές για τουρίστες, οι οποίοι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εκάστοτε εγκριθέντος εμβολίου, επισημαίνει η Seabourn