spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚώτσιρας: «Ελπίζω να παίξω ξανά στην Εθνική Ελλάδος»

Κώτσιρας: «Ελπίζω να παίξω ξανά στην Εθνική Ελλάδος»

Για την ήττα (2-0) του Αστέρα από τον Αρη, αλλά και τον ίδιο και την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος μίλησε ο Κώτσιρας μετά το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».
«Θεωρώ ότι έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο, μας πίεσε πολύ η άμυνα του Άρη. Άνοιξε το σκορ σε μια φάση που μας βρήκε με αμυντική ανισορροπία, έπρεπε να την έχουμε τελειώσει νωρίτερα, ο Άρης μας βρήκε ανοιχτούς και άνοιξε το σκορ. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε πάει εμείς με προβάδισμα στο ημίχρονο», σχολίασε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε. «Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και το σκορ ήταν στο 0-0, ασφαλώς έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές του Άρη, που του έδωσαν φρεσκάδα και οι δύο από αυτούς ήταν οι σκόρερ. Έδωσαν ώθηση οι αλλαγές αυτές και εμείς δεν μπορέσαμε να τους αναχαιτίσουμε».
Για τη συνέχεια ο δεξιός μπακ των Αρκάδων υπογράμμισε ότι «θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ως το τέλος, θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με καλές εμφανίσεις».
Μετά μίλησε για τη «γαλανόλευκη». «Ο καθένας θέλει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας και αυτό εξαρτάται από εμένα. Σίγουρα θέλω να βρεθώ στις επόμενς κλήσεις αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου», ήταν τα λόγια του και όταν ρωτήθηκε αν θα προτιμούσε κλήση στην Εθνική ομάδα ή μεταγραφή στο εξωτερικό, απάντησε ότι «σίγουρα σε πρώτο πλάνο θα ήθελα να βρεθώ στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων