spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΚΑΔΙΑΑΡΚΑΔΙΑ: Απόπειρα αυτοκτονίας στη Μεγαλόπολη με τραυματισμό Αστυνομικού

ΑΡΚΑΔΙΑ: Απόπειρα αυτοκτονίας στη Μεγαλόπολη με τραυματισμό Αστυνομικού

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας συγχαίρει τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αυτοθυσία, στην προσπάθεια τους να παρεμποδίσουν ημεδαπό ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με πυροβόλο όπλο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, τις πρωινές ώρες. Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Ένωσή μας, συγχαίρει τους συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό και αυτοθυσία, στην προσπάθεια τους να παρεμποδίσουν ημεδαπό ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με πυροβόλο όπλο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, τις πρωινές ώρες της σήμερον (07-01-2021).
Στην προσπάθειά τους αυτή, ένας αστυνομικός ο οποίος ήταν πρωινή βάρδια, τραυματίσθηκε από εξοστρακισθέντα σκάγια, στο κεφάλι. Στον τραυματία αστυνομικό ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Η αντίδραση των αστυνομικών αποδεικνύει ότι ο επαγγελματισμός και η αυτοθυσία είναι δεδομένη για του Έλληνες Αστυνομικούς, όμως πρέπει και η πολιτεία να πράξει τα αυτονόητα, αναγνωρίζοντας το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων