spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο ο Διομήδης Άργους

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο ο Διομήδης Άργους

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία των Λύκων για τον αυριανό (6/4/2021) πολύ σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (ώρα 16.00, μετάδοση από ΕΡΤFLIX). Πριν την προπόνηση η ομάδα υποβλήθηκε σε κοβιντ τεστ, τα οποία και όλα ήταν αρνητικά. Ο προπονητής μας Chalkidis Gio μας μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση και τον αυριανό αγώνα:
«Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μετά από 6 μήνες ήρθε η ώρα της αγωνιστικής δράσης. Η ομάδα δεν είναι απολύτως έτοιμη, αν αναλογιστούμε τις συνεχείς διακοπές και επανεκκινήσεις των προπονήσεων. Έχουμε κάνει λίγες ομαδικές προπονήσεις μετά το τέλος και της καραντίνας στην οποία είχαμε υποβληθεί τελευταία. Το ζητούμενο για εμάς είναι πρωτίστως η υγεία και η αποφυγή τυχόν τραυματισμών των αθλητών μας γι’ αυτό και ακολουθούμε ειδικό πρόγραμμα βαθμιαίας αύξησης του ρυθμού και της έντασης των προπονήσεων μας, ώστε να επανέλθουμε με ασφάλεια σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς.
Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο. Θέλουμε από νωρίς να πάρουμε ρυθμό από τον πολύ υψηλό ρυθμό που κινείται η ομάδα της ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο με πολύ υψηλούς στόχους, διότι μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανεβάσουμε ρυθμό και να μπούμε δυνατά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων