spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Μενεγάκη: Η νέα φωτό και οι ετοιμασίες για την επιστροφή της στην...

Μενεγάκη: Η νέα φωτό και οι ετοιμασίες για την επιστροφή της στην TV

Η Ελένη λάμπει, είναι στην καλύτερή της φάση και ήδη κάνει τις πρώτες ζυμώσεις για να προετοιμάσει τη δυναμική επιστροφή της στην τηλεόραση.
Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι αναρτήσεις που κάνει κάθε τόσο και λιγάκι, αποδεικνύοντας πως μετά από αρκετούς μήνες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σπίτι με τους δικούς της ανθρώπους, έχει αποφασίσει πως έχει έρθει η ώρα για την επιστροφή της στη δουλειά.
Η ανακοίνωσή της τον περασμένο Ιούλιο, την ημέρα που έριχνε αυλαία η εκπομπή της αλλά και η συνεργασία της με τον Alpha είχε προκαλέσει δυνατούς τριγμούς στην ελληνική τηλεόραση. Έκλεινε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη μικρή οθόνη της χώρας μας ή άνοιγε ένα άλλο;
Η Ελένη τήρησε για αρκετό καιρό σιγή ιχθύος όμως εδώ και λίγο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει με διετές συμβόλαιο στο Mega.
H ίδια με ακόμα μία πολύ ωραία ανάρτησή της σήμερα το πρωί είπε την πιο γλυκιά καλημέρα με μία φωτογραφία της όπου λάμπει ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό από την εκπομπή Έλα χαμογέλα όλο το παρασκήνιο των συζητήσεών της με το Mega για την επιστροφή της.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε για την ώρα προβολής της εκπομπής της: «Το MEGA την θέλει για το 2 με 5, με τη διάρκεια της εκπομπής να είναι και εκείνη στο τραπέζι των συζητήσεων».
Ποιους συνεργάτες όμως θα έχει στο πλευρό της; Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι η σχεδόν σίγουρη πρώην συνεργάτιδά της που θα έχει μαζί της σε αυτό το νέο τηλεοπτικό της βήμα θα είναι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της τα προηγούμενα χρόνια, η Ελένη Γελαλή ενώ αναφέρθηκε και το όνομα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, χωρίς όμως το τελευταίο να είναι σίγουρο καθώς ο γνωστός κινηματογραφικός κριτικός ανήκει στο δυναμικό του Alpha και συγκεκριμένα στο δυναμικό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”.
ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων