spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΧΙΚΗ 1Πόλεμος Τέτας Καμπουρέλη – Νίκου Κοκλώνη: Τα 50.000 ευρώ και η μήνυση

Πόλεμος Τέτας Καμπουρέλη – Νίκου Κοκλώνη: Τα 50.000 ευρώ και η μήνυση

O Νίκος Κοκλώνης έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη, μετά την απαίτησή της να της δώσει 50.000 ευρώ
«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και της Τέτας Καμπουρέλη, καθώς ο πρώτος προχώρησε σε μήνυση κατά της δεύτερης μετά την αποκάλυψη ότι η γνωστή αισθητικός ζήτησε 50.000 ευρώ από τον εκδότη του περιοδικού «ΟΚ!» για φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο τεύχος του Σαββάτου 3 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr, το βράδυ της Πέμπτης ο τηλεοπτικός παραγωγός, συνοδευόμενος από δυο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε τη μήνυση.

Επιχείρηση «Αποκέντρωση» μέσω της τηλεργασίας
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό, η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε το μεγάλο ποσό, προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του.

Τα μηνύματα της Καμπουρέλη στον Κοκλώνη
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN, η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να εκβίασε τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ! να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου.
Στο τεύχος αυτό, υπάρχει ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.
Στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος με μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Λίγο αργότερα, στο Ευτυχείτε μίλησε και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «ΟΚ!», Σόνια Καζόνι, η οποία εξήγησε τι έχει συμβεί.
«Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις.
«Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι του ΟΚ! δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που ζητά τα 50.000 ευρώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων