spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σχεδιάζει Πανελλήνιο Συνέδριο

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σχεδιάζει Πανελλήνιο Συνέδριο

Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας σχεδιάζει Πανελλήνιο ΣυνέδριοΟ Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας (IPA) Αθανάσιος Κατσίγιαννης αποδέχθηκε αίτημα της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου για την πραγματοποίηση συνάντησης με την κ. Μαρία Αικατερίνη Βαρελά, μέλος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου, η οποία έγινε, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το Σάββατο 20/03/2021 στα γραφεία της Ι.Ρ.Α. Αργολίδας παρουσία και της κ. Σοφίας Βεϊσακη, Γενικής Γραμματέως της ίδιας Τοπικής Διοίκησης.
Στη συνάντηση η κ. Μαρία Αικατερίνη Βαρελά μετέφερε στον Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Αργολίδας τον χαιρετισμό του κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη, Προέδρου της Τ.Δ. της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και του Διοικητικού συμβουλίου με την ευχή να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Επιβεβαίωσε, επίσης, την στήριξη της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου στις προσπάθειες για την υλοποίηση του Πανελληνίου Συνεδρίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος που θα γίνει τη φετινή χρονιά στην περιοχή ευθύνης της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.
Μια απόφαση ιδιαίτερου συμβολισμού καθώς συμπίπτει με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και το Ναύπλιο ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου Ελληνικού Κράτους.
Η κ. Βαρελά παρέδωσε στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Αργολίδας και αγαπητό φίλο κ. Αθανάσιο Κατσίγιαννη, πρόσκληση του Προέδρου και του Δ.Σ. της Τ.Δ. Ηρακλείου, να επισκεφθεί το Ηράκλειο αμέσως μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου με θέμα: ” Κρήτη. Τουρκοκρατία.Από την πρώτη επανάσταση 1770, μέχρι την Ένωση 1913.”με ομιλήτρια την κ. Αθηνά Κυριακάκη- Σφακάκη, Ξεναγός-Σ/χος Τραπεζικός-Συγγραφέας, επίτιμο μέλος της I.P.A. Στη συνάντηση μέσα σε κλίμα φιλίας και συναδελφικότητας πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών λαβάρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων