Κόρινθος – 2022: Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Braemar» θα ξαναπεράσει από τον Ισθμό (VIDEO)

Πριν από δύο χρόνια είχε περάσει ξυστά από τον Ισθμό, κόβοντας την ανάσα στους επιβάτες και τους κατοίκους που παρακολούθησαν το απίστευτο θέαμα

Στις 9 Οκτωβρίου του 2019, ένα βρετανικό κρουαζιερόπλοιο 195 μέτρων, πέρασε ξυστά από τον Ισθμό της Κορίνθου αφήνοντας έκπληκτους όσους είχαν τη ευκαιρία να δουν τον διάπλου από κοντά.
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Braemar» του βρετανικού στόλου της «Fred. Olsen Cruise Lines», μήκους 195,9 μέτρων, είχε κατακτήσει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου πλοίου που έχει διέλθει ποτέ από την Διώρυγα της Κορίνθου.

Τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να επαναλάβει τον ιστορικό διάπλου στον Ισθμό της Κορίνθου τον Απρίλιο του 2022, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».
Το κρουαζερόπλοιο θα σηκώσει άγκυρα από το Σαουθάμπτον, και για 25 διανυκτερεύσεις το κόστος ανά επιβάτη θα ανέρχεται σχεδόν σε πέντε χιλιάδες λίρες.

Από τις φωτογραφίες που είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν από δύο χρόνια η εταιρεία, το κρουαζιερόπλοιο ίσα- ίσα χωρούσε στη διώρυγα.
Οι 1.200 επιβαίνοντες κρατούσαν την ανάσα τους καθώς το κρουαζιερόπλοιο πλάτους 22,5 μέτρων περνούσε μέσα από το στενό πέρασμα του Ισθμού της Κορίνθου, πλάτους μόλις 24 μέτρων και μήκους 6,3 χιλιομέτρων.
Η εταιρεία Fred Olsen στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο, προσπαθεί να δημιουργήσει αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή και με τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου να βρίσκονται τόσο κοντά στις άκρες της διώρυγας, ώστε να μπορούν σχεδόν να αγγίξουν τα φύλλα των δέντρων, είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

stam-mpaner